How صدای بهرنگ علوی can Save You Time, Stress, and Money.
How صدای بهرنگ علوی can Save You Time, Stress, and Money.
Blog Article
در این مقاله از پلازا به زندگی نامه بهرنگ علوی، کارنامه هنری و حقایق پنهان در زندگی این بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر پرداختیم. بهرنگ در طول چند سال فعالت در بازیگری، استعدادش را در این حرفه به اثبات رسانده است و بدون شک آیندهای درخشان در کنار موفقیتهای بیشتر را میتوان برای این هنرمند متصور شد.
اولین فیلم سینمایی خود را به نام عیار ۱۴ بازی کرد که این فیلم جایزه مکمل مرد را در جشنواره فیلم فجر برایش به ارمغان آورد .
در این فیلم تاریخی که داستانهای سیاسی سالهای ابتدایی انقلاب ایران را روایت میکند، بهرنگ علوی در کنار بازیگران معروف به ایفای نقش پرداخته است.
زندگی خصوصی بهرنگ علوی و همسرش + عکس های جذاب ودیدنی فرهنگ و هنر زندگی خصوصی بهرنگ علوی و همسرش + عکس های جذاب ودیدنی
سلام بهرنگ عزیز ، انتقادی داشتم ازت !! چرا به جای تیشرت های جلف و ترسناک که معلوم نیست مال کدام فرهنگ هست تیشرت های وطنی با عکسای بزرگان ایرانی و یا شعر های زیبا ی شعرای بزرگ نمی پوشید ؟ شما الان دیگه الگوی همه هستید پس بیشتر دقت کنید .با نهایت احترام
اقای علوی خیلی قشنگ بازی میکنین عاشقه بازی بهرنگ علوي بيوگرافي هاتو هستم خیلی دوست دارم ❤❤
سلام دیشب اقای بهرنگ علوی به خواب من اومد و گفت که عاشقمه
بهرنگ علوی به عنوان سفیر حمایت از کودکان کار و زنان بدسرپرست و سرپرست خانوار و همچنین برگزارکننده گالریها و بازارچههای خیریه فعالیتهایی دارد.
پدر او ، رضا علوی فرهنگی بازنشسته و از مدیران آموزش و پرورش و مادرش ناهید جعفری ، از مدیران شرکت مخابرات است.
همچنین ببینید : بیوگرافی مهوش وقاری و صحرا اسداللهی و سوگل قلاتیان
او با بازی در تئاترهای مختلف، تجربههای زیادی کسب کرد و سپس وارد عرصه تلویزیون و سینما شد.
بهرنگ علوی فعالیت خود را در عرصه بازیگری از تئاتر آغاز کرد. او با ایفای نقشهای برجسته در تئاتر توانست به سرعت تواناییهای خود را بهنمایش بگذارد و سپس وارد دنیای تلویزیون و سینما شد.
اما سال ۱۳۸۶ در ۲۷ سالگی با فیلم «عیار ۱۴» به کارگردانی پرویز شهبازی بود که در یکی دو سکانس نگاه ها را به سمت خود جلب کرد
در سال ۹۵ روزنامه صبح نو در مطلبی عنوان کرد بهرنگ علوی برای مصاحبه با یکی از خبرنگاران پیش شرط عجیبی گذاشته است که در زیر این شروط را می خوانید: